De Azoren
Vakantie naar de Azoren

Canyoning op de Azoren

Vind jij het leuk om de natuur op de Azoren op een unieke en uitdagende wijze te ervaren? Dan is canyoning zeker een interessante activiteit om te doen! Het fraaie landschap op de Azoren ervaar je met canyoning op een geheel andere wijze dan bijvoorbeeld met wandelen. Maar je moet het natuurlijk wel durven...

Canyoning op de Azoren!

Volg de rivier

Bij canyoning volg je het spoor van de rivier. Je loopt eerst naar boven langs de rivier en dat is al een leuke activiteit. Maar het hoogtepunt is natuurlijk de afdaling terug door de rivier. Je neemt dan alle hindernissen die je onderweg tegen komt. Het leukste zijn de watervallen. Je springt naar beneden of je gaat via een touw (abseilen) als het niet mogelijk is om te springen. Je hebt natuurlijk wel een wetsuit aan en een helm op zodat je wel veilig dit avontuur kunt volbrengen.


Excursie Canyoning op de Azoren

Excursie: Canyoning Adventure Tour

Ben jij klaar voor het avontuur? Canyoning is een geweldige belevenis die je niet snel zult vergeten! Deze tour is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onder begeleiding van een professionele gids ontdek je het eiland door watervallen, via rotsen, stijle wanden en rivieren. Een geweldige ervaring voor de avontuurlijke vakantieganger! Meer info & direct boeken!

Canyoning São Miguel

Waar zijn de beste mogelijkheden op te canyoningen?

De volgende eilanden zijn het meest geschikt te canyoningen: São Miguel, São Jorge en Flores. Het spreekt voor zich dat je dit het beste kunt gaan doen onder begeleiding van een deskundige gids. Hij of zij kent de route en het eiland het beste. Op São Miguel kun je online een excursie boeken bij bijvoorbeeld Get Your Guide. Een dergelijk excursie duurt ongeveer 5 uur en kost rond de 70 euro. Veel plezier!

Filmpje over canyoning op São Miguel

Tijdens ons verblijf op São Miguel volgden we een groep waaghalzen en maakten er een leuk filmpje over. Als je het onderstaande filmpje bekijkt dan zie je ook hoe mooi het op São Miguel is. Canyoning is misschien wel de leukste activiteit om maximaal van de natuur op de Azoren te genieten.

Terug naar activiteiten op de Azoren!


Aanbiedingen
TUI
Wil jij voordelig op vakantie naar de Azoren? Bekijk de aanbiedingen bij TUI!
Meer info &
direct boeken!
Excursies
Logo Get Your Guide
Zwemmen met dolfijnen? Of wil je walvissen zien? Boek deze excursies bij Get Your Guide!
Meer info &
direct boeken!
Autohuur
Sunny Cars
Boek thuis nog voor je vakantie begint jouw ideale huurauto bij Sunny Cars!
Meer info &
direct boeken!
Reisgidsen
Logo Bol.com
Ga goed voorbereid naar de Azoren en neem een reis- of wandelgids mee! Bekijk de reisgidsen bij Bol.com! Meer info &
direct boeken!

Volg ons op Facebook

Bekijk de veelgestelde vragen!

Bekijk de Aanbiedingen bij TUI:

TUI

Bekijk de Aanbiedingen bij Kras:

Kras

Walvisspotten op de Azoren:

Excursie Walvis spotten